Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Άκαρπες οι έρευνες για τον 28χρονο

Άκαρπες απέβησαν σήμερα οι έρευνες εντοπισμού του 28χρονου τουρίστα από τα Σκόπια, που βούτηξε το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με την παρέα του στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι.


Σήμερα οι έρευνες στη θάλασσα ήταν περιορισμένες, καθώς τα μποφόρ που πνέουν στην περιοχή και τα τεράστια κύματα κράτησαν δεμένα στο λιμάνι της Σκιώνης όλα τα πλωτά μέσα.  Ωστόσο μέλη εθελοντικών οργανώσεων χτένισαν από το πρωί τις ακτές της χερσονήσου της Κασσάνδρας από την πλευρά του Θερμαϊκού.


Όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να λάβει μέρος στις έρευνες και ένα υποβρύχιο drone που θα σαρώσει την ευρύτερη περιοχή.

Ο 30χρονος Ιβάν Γκεογκέρφκι νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Βασίλ πήρε σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Πολυγύρου. Αύριο αναμένονται στη Χαλκιδική μέλη της οικογένειας του 28χρονου που έρχονται από την Αμερική.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα