Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση ληστείας που έγινε τον Ιούνιο του 2016 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Βράσταμα και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός 26χρονου υπηκόου Αλβανίας. 

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος τον Ιούνιο του 2016, μαζί με ένα συνεργό του, ακινητοποίησαν με απειλή όπλου και χρήση σωματικής βίας, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή της Χαλκιδικής και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι, το παραπάνω διάστημα ο 26χρονος φιλοξενήθηκε στην ίδια περιοχή από 29χρονο ομοεθνή του, που του παρείχε συνδρομή για να μην εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.  

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα