Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανοίγει η ακτίνα ερευνών για το νεαρό Μάρτιν

Μπορεί ο κύκλος των ερευνών του λιμενικού και λοιπών αρχών να ολοκληρώθηκε σχετικά με τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή την Κασσάνδρας, ωστόσο δεκάδες μέλη εθελοντικών οργανώσεων συνεχίζουν και σήμερα για 8η μερα τις έρευνες.

Οι σημερινές προσπάθειες διεξάγονται σε μεγαλύτερη ακτίνα στη θαλάσσια περιοχή από Χαλκιδική μέχρι και τα παράλια Πιερίεας, Λάρισας και Μαγνησίας.


Ο ΟΓΚΑΘ σε συνεργασία με τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Λάρισας, τη Λέσχη Βατραχανθρώπων Βορείου Ελλάδος και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου συνεχίζουν τις έρευνες με σκάφη σε παράκτιες περιοχές από την Πιερία μέχρι και τη Ζαγορά Πηλίου.

Στις έρευνες συμμετέχει και ο αδελφός του αγνοούμενου, ενώ κατεύθασαν και εθελοντές απο τα Σκόπια που ήρθαν να βοηθήσουν και θα ενσωματωθούν με τις ελληνικές εθελοντικές ομάδες.

Στο μεταξύ, όλα τα πλοία που πλέουν στη περιοχή έχουν ενημερωθεί για την υπόθεση και θα πρέπει να ενημερώσουν τις λιμενικές αρχές, σε περίπτωση που εντοπίσουν το παραμικρό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα