Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κρούσματα απάτης και η ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομίας στη Χαλκιδική

Οι απάτες διαφόρων ειδών πληθαίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες στη Χαλκιδική, λόγω και της αύξησης των επισκεπτών.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού και αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2022, σε τηλεφωνική επικοινωνία με ημεδαπό από υποτιθέμενο λογιστή και με το πρόσχημα καταβολής επιδόματος, απέσπασαν τα τραπεζικά στοιχεία του παθόντα και αφαίρεσαν από λογαριασμό χρηματικό ποσό 9.100 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, με το πρόσχημα ενοικίασης οικίας, που διέθετε μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την 1 και 2 Αυγούστου 2022, απέσπασε τμηματικά από ημεδαπό, χρηματικό ποσό 640 ευρώ, δήθεν για τη σύναψη συμβολαίου ενοικίασης.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, Γιώργος Αρχοντόπουλος, μιλώντας στο ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας, επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της δύναμης της Αστυνομίας στη Χαλκιδική.

Περιπολικό στη Χαλκιδική έχει φθάσει να κάνει 200.000 χιλιόμετρα σε έξι μήνες!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα