Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρηγόρης Τάσιος στις γευστικές και μουσικές εκδηλώσεις του Πολυγύρου

Το 3ήμερο γευστικό Φεστιβάλ στον Πολύγυρο ξεκίνησε δυναμικά με πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τοπικούς παραγωγούς να εκθέτουν τα εξαιρετικά τους προϊόντα, αλλά και συλλόγους που αναδεικνύουν με τα εδέσματα τους την τοπική παράδοση, με μουσικές συναυλίες αλλά και υπαίθριες καντίνες όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γευτούν ιδιαίτερες νοστιμιές.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος βρέθηκε στις εκδηλώσεις και δήλωσε τα εξής:

"Μία μεγάλη γιορτή που συνδυάζει τον πολιτισμό και τη γαστρονομία και αποτελεί πόλο έλξης για ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες που έρχονται για να γευτούν, να δοκιμάσουν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα. Αυτές οι διαδραστικές δράσεις είναι που εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής και δίνουν υπεραξία στον προορισμό.
Ιδιαίτερη και η μουσική βραδια με τον εξαιρετικό Μανώλη Μητσιά τον οποίο βράβευσε ο Δήμος Πολυγύρου για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι.
Σταθερά δίπλα σε κάθε είδους δράση -τόσο από τις θεσμικές μου θέσεις, ως μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ΤΟΧ όσο ως επιχειρηματίας όντας χορηγός- που στηρίζει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και προβάλει τις επιχειρήσεις του Νομού.
Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου μας, κ. Γιάννης Κουφίδης για την οργάνωση αλλά και σε όλους τους εκθέτες που παίρνουν μέρος και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα