Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μια νέα εφαρμογή - τουριστικός οδηγός για κινητά και tablets στο Δήμο Αριστοτέλη

Ένας νέος τουριστικός οδηγός σε μια σύγχρονη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά στο δήμο Αριστοτέλη.

 

H πρώτη beta έκδοση του "visitaristotelis"  είναι στο Google play για androids κινητά τηλέφωνα και tablets και σε λίγες ημέρες και στο AppStore για iphones.

Πρόκειται για μια εφαρμογή φτιαγμένη ειδικά για να εξυπηρετεί και να ενημερώνει τους επισκέπτες της περιοχής και τους μόνιμους κάτοικους του Δήμου Αριστοτέλη.

 

Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στις διάφορες κατηγορίες με πληροφορίες της περιοχής και να ανακαλύψει μέσα στην παλάμη του τα «κρυμμένα διαμάντια» της Β.Α. Χαλκιδικής. Αξιοθέατα, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικά μνημεία ξετυλίγονται μέσα στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου.

Επίσης στην εφαρμογή έχουν περαστεί και χρηστικές πληροφορίες, όπως  φαρμακεία, γιατροί, καταλύματα, εστιατόρια και ένας πλούσιος οδηγός αγοράς. 

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση της εφαρμογής για ό,τι συμβαίνει στον Δήμο Αριστοτέλη. Διασκέδαση, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και ότι ξεχωριστό συμβαίνει στην περιοχή θα το βρείτε εδώ.

Η έκδοση είναι beta version που σημαίνει ότι είναι όχι η τελική αλλά μια δοκιμαστική έκδοση.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα