Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του πρώην δημάρχου Σιθωνίας, Γιάννη Τζίτζιου

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/9) στο τεχνικό γραφείο που διατηρεί στη Νικήτη, ο πρώην δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μετά τις 11 το βράδυ, έσπασαν την τζαμαρία, έριξαν εύφλεκτο υλικό και φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φωτιά, την οποία έσβησαν περίοικοι.

Προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, ενώ άνδρες του Εγκληματολογικού περισυνέλεξαν από το σημείο τη φωτοβολίδα.

Ο κ. Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε:

"Το βράδυ της Τετάρτης, παραμονή της εορτής του Αγίου Νικήτα, πολιούχου της Νικήτης, άγνωστοι δράστες έσπασαν τα τζάμια του Τεχνικού μας Γραφείου και έβαλαν φωτιά προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη και στο εσωτερικό των γραφείων.
Η άνανδρη αυτή επίθεση, που συνιστά εγκληματική ενέργεια και είναι πρωτοφανής στα χρονικά της Χαλκιδικής, είναι βέβαιο ότι ενέχει πολιτικά κίνητρα. Αυτοί που κρύβονται από πίσω, ας γνωρίζουν ότι δε φοβίζουν κανέναν.
Με αυτές τις ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να με παρακινούν έντονα να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα