Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εξιχνίαση κλοπής και συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

 Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών κλοπή χρηματικού ποσού.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 26χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της παρασιώπησης ανεύρεσης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος τον Ιανουάριο του 2017 πραγματοποίησε ανάληψη χρηματικού ποσού 740 ευρώ από υποκατάστημα τράπεζας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με κάρτα ανάληψης χρημάτων, την οποία ο παθών είχε χάσει νωρίτερα τον ίδιο μήνα.

 

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών, για πλαστογραφία. Προανάκριση  διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

 

• Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, μία 62χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή 150 ευρώ, για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα