Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βραβείο οικογενειακής επιχείρησης στην ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ

Με το βραβείο οικογενειακής επιχείρησης με ιστορικό διαδοχής τιμήθηκε η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ &ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας 2022, που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και στην προκειμένη περίπτωση, την τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Μασούτης, συγχαίροντας τον κ. Γιάννη Αρζουμανίδη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ και σιευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Αρζουμανίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τιμητική επιλογή που έγινε από το Επιμελητήριο και διευκρίνισε ότι αυτή η τιμητική διάκριση ανήκει στους ανθρώπους της εταιρείας που είναι κυρίως οι εργαζόμενοι, στην οικογένεια Αρζουμανίδη και φυσικά στους πελάτες της εταιρείας που την στηρίζουν και τη διατηρούν στην κορυφή, περίπου 50 χρόνια! Κλείνοντας ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Κουφίδη, πρόεδρο του επιμελητηρίου για αυτήν την πρωτοβουλία με την ευχή η απονομή επιχειρηματικών βραβείων να γίνει θεσμός αφού η ενέργεια αυτή θα τονώσει την επιχειρηματική άμιλλα με απώτερο σκοπό και στόχο την βελτιωμένη επιχειρηματική ποιότητα σε όλα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Σχοινάς, ο βουλευτής Χαλκιδικής Α. Πάνας, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ι. Γιώργος, οι δήμαρχοι της Χαλκιδικής, πρόεδροι επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Μασούτης και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου. Χαιρετισμό απηύθυναν στην εκδήλωση ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας και η ευρωβουλευτής Μ. Σπυράκη.

Επισημαίνεται ότι και πέρσι πάλι η εταιρεία απέσπασε το βραβείο επιχειρηματικότητας 2021 που αφορούσε τη μακροβιότερη επιχείρηση.

Η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε το 1973 και εκπροσωπεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN- NISSAN και FORD. Μετά από σχεδόν μισό αιώνα δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί σήμερα, παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες, να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή: αυτοκίνητα, ειδικά οχήματα, τρακτέρ, καινούργια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιες και ημερήσιες μισθώσεις, leasing, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, αναβαθμίσεις, μετατροπές, ανακατασκευές και μετασκευές κινητήρων και οχημάτων είναι μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών και αερίων καυσίμων συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας, που παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα