Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βρετανοί και Ιρλανδοί influencers στη Χαλκιδική

Στη Χαλκιδική φιλοξενούνται 38 Βρετανοί και Ιρλανδοί influencers και διαμορφωτές κοινής γνώμης με εκατοντάδες αφοσιωμένους ακολούθους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να παρουσιάσουν τον προορισμό μέσα από τα δικά τους μάτια με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

Πρόκειται για ένα μεγάλο project, το οποίο σχεδιάζεται εδώ και 3 μήνες, από τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης και το γραφείο του ΕΟΤ Αγγλίας και Ιρλανδίας σε μία κοινή προσπάθεια να προβληθεί η ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων και εμπειριών που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης στη Χαλκιδική, σε συνδυασμό με την πολυπολιτισμική πόλη της Θεσσαλονίκης στην Αγγλική αγορά.

Οι 38 influencers με συνολικό αριθμό ακολούθων που ξεπερνάνε τα 3 εκατ. σε Instagram, YouTube, blog & TikTok είναι μία στοχευμένη δράση που προβάλλει δυναμικά τη Χαλκιδική ενισχύοντας τη τουριστική της ταυτότητα στη 2η πιο σημαντική αγορά της, την Αγγλία.


Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε: "Κάνοντας πράξη, αυτό που πραγματικά πιστεύω τις συνέργειες, τους σύγχρονους τρόπους προβολής, την εξωστρέφεια και μαζί με την πόλη της Θεσσαλονίκης μπορούμε να πετύχουμε πολλά ξεκινώντας με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Και θα το καταφέρνουμε, φέρνουμε μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό επιβεβαιώνεται από την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Jet2 από 1η Απριλίου 2023.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα