Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Την υποψηφιότητά της για το Δήμο Κασσάνδρας ανακοίνωσε η Μαρία Παπαδημητρίου

Την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Κασσάνδρας ανακοίνωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Μαρία Παπαδημητρίου.

Η Μαρία Παπαδημητρίου με το συνδυασμό «Κασσάνδρα Μπροστά» θα θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με στόχο τη σοβαρή ανάπτυξη, με σύγχρονη αυτοδιοικητική αντίληψη, οικονομικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας

"ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους πολίτες της Κασσάνδρας , που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας, με την ψήφο σας απο το 2002 και στη συνέχεια από το 2014 ως τώρα και -το πιο σημαντικό για εμένα - που με τιμάτε με την αγάπη σας, σας ανακοινώνω επισήμως την απόφασή μου να συμμετάσχω στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023 ως υποψήφια Δήμαρχος Κασσάνδρας με το συνδυασμό "Κασσάνδρα Μπροστά".

Απόφαση που έλαβα επειδή :
Η Κασσάνδρα χρειάζεται νέα αυτοδιοικητική αντίληψη και αποτελεσματικές κινήσεις σε συνεργασία με την Αθήνα, την Π.Κ.Μ και την Ε.Ε , για να ωθήσει μπροστα, σοβαρά, τεχνοκρατικά και προμελετημένα τα εξής πεδία:

- Καθημερινοτητα
- Υποδομές
- Επενδύσεις
-Τουρισμός
-Πρωτογενής τομέας
-Αθλητισμός
-Πολιτισμός
- Κοινωνική Αλληλεγγύη
- Εθελοντισμός

Απόφαση που έλαβα μετά από συνεχή διάλογο με τους πολίτες που με παροτρύνουν να προχωρήσω επιθυμώντας και οι ίδιοι μια υποψηφιότητα με ουσιαστικά Ευρωπαϊκά και τουριστικά χαρακτηριστικά. Υποψηφιότητα βασισμένη στην τεχνοκρατική αντίληψη η οποία όμως να συνομιλεί με τη βάση ανοιχτά και συνεχώς, χωρίς να ξεχνά ποτέ το ότι οφείλει την εκλογή της στους Κασσανδρινούς πολίτες και σ αυτους οφείλει να δίνει λόγο καθημερινά για όλα.

Απόφαση που έλαβα αφού προηγουμένως- επειδή δεν αφήνω τίποτα στην τύχη και χωρίς προμελέτη- διενήργησα δημοσκόπηση το Μάϊο του 2022 και εξέτασα λεπτομερώς τα ευρήματά της τα οποία ξεκάθαρα δείχνουν - μεταξύ άλλων- οτι είναι απολύτως αναγκαία η δημιουργία ενός νέου αυτοδιοικητικού πεδίου στην Κασσάνδρα.

Και τέλος, απόφαση που έλαβα επειδή όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργασίες μου στην Ιταλία, στο Βέλγιο, στην Αθήνα, στη Μέση Ανατολή, στη Σουηδία, στα Βαλκάνια, στην Γαλλία (Κυανή ακτή), στην Κύπρο μου έδωσαν τη σιγουριά να μπορώ να βλέπω μπροστά και ευρυγώνια.

Να μπορώ να αντιλαμβάνομαι
τις εξελίξεις σύγχρονα και κυρίως ως πολίτης του κόσμου.

Να μπορω να αξιοποιήσω
το σύνολο των τεχνοκρατικών, δημοσιογραφικών, τουριστικών και πολιτικών γνωριμιών μου προς όφελος της Κασσάνδρας, όπως ήδη έχω κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια και όχι μονο το γνωρίζετε αλλά και με ψηφίζετε και γι αυτο.

Όλα αυτά τα χρόνια διαπιστώνω και εγώ αλλά και χιλιάδες ακόμα Κασσανδρινοί ότι η Κασσάνδρα χρειάζεται σοβαρή ανάπτυξη, σύγχρονη αυτοδιοικητική αντίληψη, οικονομικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις. Η Κασσάνδρα χρειάζεται επίσης αξιοποίήση της τεχνολογίας, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της συνδεσιμότητας της με την Αθήνα και την Ευρώπη για να αναμετρηθεί με άλλους Ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς αλλά και με τα Ελληνικά νησιά και να προχωρήσει μπροστά.
Αλλά και για να ξαναδημιουργήσει δυνατή την Πρωτεύουσα (Κασσάνδρεια) και αναπτυγμένα χωριά που θα της δώσουν στο σύγχρονο χάρτη της Αυτοδιοίκησης και του Τουρισμού τη θέση που της αξίζει.

Ως τώρα, το συνδυασμό μας συγκροτούν πολίτες της Κασσάνδρας που έχουν όρεξη για δουλειά και που μπορούν να αλλάξουν το ρυθμό ανάπτυξης της Κασσάνδρας. Που γνωρίζουν να υπηρετούν τον πολίτη διαθέτοντας νέα αυτοδιοικητική αντίληψη. Που αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι απαντώντας με σιγουριά στις προκλήσεις των καιρών που καθορίζουν την Αυτοδιοίκηση με τους σύγχρονους όρουςτης κείμενης Νομοθεσίας και με τα σύγχρονα χρηματοδοτικά αναπτυξιακά εργαλεία.

Η δήλωσή μας αυτή από σήμερα, μας εντάσσει στο πλαίσιο των διεκδικητών της διοίκησης για την επόμενη μέρα στην Κασσάνδρα.

Είμαστε εδώ και σας καλούμε μαζί μας, έτσι ώστε στο ερώτημα "πάμε μπροστά ή πίσω;" να επιλέξουμε χωρίς καμία αμφιβολία το πρώτο.

Με τιμή
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Για το μέλλον της Κασσάνδρας
Μαρία Παπαδημητρίου"

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα