Τρίτη, 17 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Γιορτάστηκε η Εθνική Αντίσταση στον Πολύγυρο

Επετειακές εκδηλώσεις των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και φασισμού πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον Πολύγυρο.

Η 9η Μαΐου καθιερώθηκε ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης 1941 – 1944 κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και θύματα του Αγώνα του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.  

Το πρωί τελέσθηκε Θ. Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων της πόλης και κατάθεση στεφάνων. Στις εκδηλώσεις τη Βουλή εκπροσώπησε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Βορδός και άλλοι επίσημοι.

halkidikinews.gr

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα