Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής αποχαιρέτισε τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Λάζαρου Μαυρόπουλου και Γεώργιου Δούβαλη.

Κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του Υποστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, επτά Ταξίαρχοι Γενικών Καθηκόντων, εκ των οποίων και ο Υποστράτηγος -πλεον- Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος μετακινείται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής αποχαιρέτισε σήμερα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, έναν από τους μακροβιότερους τα τελευταία χρόνια Διευθυντές Αστυνομίας στη Χαλκιδική. Τα μέλη της Ένωσης του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά του.

"Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του Υποστράτηγου πλέον Παπαδόπουλου Γεωργίου στην Διεύθυνσή μας, ως Ένωση τον ευχαριστήσαμε εκ μέρους όλου του προσωπικού της Χαλκιδικής για την όλη βοήθεια και στήριξη που παρείχε όλα αυτά τα χρόνια στο προσωπικό και την πάντα άμεση ανταπόκριση του σε οποιαδήποτε ανάγκη αναβάθμισης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Διεύθυνσής μας. Μέσα από την καρδιά μας του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνει πλέον μετά την προαγωγή του, μετά την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του τόσο η φυσική όσο και η πολιτική Ηγεσία, δίνοντας του αναμνηστικά μια εικόνα του Αγίου Αρτεμίου".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα