Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Που χρειάζονται αλυσίδες στη Χαλκιδική - Σε ύφεση η κακοκαιρία -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Σε ύφεση είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν από το πρωί τη Χαλκιδική με χιόνια ακόμα και στις παραθαλάσσιες περιοχές. Στο επαρχιακό οδικό κύκλωμα από Κασσάνδρεια- Καλάνδρα - Αγία Παρασκευή (δυτική πλευρά της Κασσάνδρα) μηχανήματα της Περιφέρειας έκαναν ρίψη αλατιού.

Την ίδια ώρα, στο νομό Χαλκιδικής η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη από:

-  το 77ο έως το 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (Παλαιοχώρι – Νεοχώρι),

-  το 54ο έως το 70ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (Παλαιόκαστρο – Ταξιάρχης) και

-  στην επαρχιακή οδό Παλαιοχωρίου – Αγίου Νικολάου.

Εκατό μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται σε επιφυλακή και από αυτά τριάντα επιχείρησαν από το πρωό για αποχιονισμό, ενώ περίπου έξι χιλιάδες τόνους αλάτι είναι διαθέσιμοι προς χρήση ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

 

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα