Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκλεψαν εξοπλισμό εστιατορίου στην Κασσάνδρα

- Αφαίρεσαν από κατάστημα επαγγελματικό εξοπλισμό και προκάλεσαν φθορές η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 20.000 ευρώ

Συνελήφθησαν άμεσα χθες (5 Φεβρουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 4 ημεδαποί άνδρες, για κλοπή από κατάστημα στην Κασσάνδρα, που έγινε νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι άνδρες διέρρηξαν ένα εστιατόριο και αφαίρεσαν διάφορα είδη από τον εξοπλισμό του καταστήματος και προκάλεσαν φθορές, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 20.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος. Επίσης κατασχέθηκαν και δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα