Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής, Θεόδωρος Ρούμκος στον αντιπεριφερειάρχη

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργο είχε το μεσημέρι ο νέος αστυνομικός διευθυντής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Θεόδωρος Ρούμκος.

Ο κ. Ρούμκος έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα που απασχολούν τη Χαλκιδική, καθώς από το 2019 διετέλεσε αστυνομικός υποδιευθυντής στο νομό μας.

Στη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη συζητήθηκαν οι ανάγκες της Χαλκιδικής ενόψει του καλοκαιριού σε υλικοτεχνική υποδομή και έμψυχο δυναμικό.

Ο κ. Γιώργος ευχήθηκε καλή αρχή και καλή δύναμη στο νέο Διευθυντή και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

Ο κ. Ρούμκος διαβεβαίωσε τον αντιπεριφερειάρχη ότι η αστυνομία στη Χαλκιδική θα συνεχίσει να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα και θα είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών για να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα