Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Θανατηφόρο τροχαίο στα Ν. Μουδανιά

Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο την Κυριακή το απόγευμα ένας 57χρονος από τα Ν.Μουδανιά.

Συγκεκριμένα στις 18.20΄περίπου, στο 48,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες, με
αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.