Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών στα Νέα Μουδανιά -φωτο-

Τη φωνή τους με τη φωνή όλων των Ελληνίδων και Ελλήνων ένωσαν τη Δευτέρα οι μαθητές του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών και του 1ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών εκφράζοντας τη θλίψη αλλά και τον θυμό τους για τις ψυχές που χάθηκαν άδικα στο δυστύχημα των Τεμπών. Τα παιδιά με πανό στα χέρια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε στο Δημαρχείο.

Ο δήμαρχος Μ. Καρράς συνομίλησε μαζί τους και εξέφρασε τη συμπαράστασή του: «Είμαι κοντά σας σαν άνθρωπος, σαν πατέρας, σαν δήμαρχος. Νιώθω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα πόνου, θλίψης και οργής. Ανθρώπινες ζωές χάθηκαν άδικα και δεν μπορώ να μη ζητώ κι εγώ με τη σειρά μου να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους οδήγησαν είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλείψεις τους στο τραγικό αυτό δυστύχημα. Αυτό οφείλει να πράξει και είμαι βέβαιος ότι θα το πράξει η δικαιοσύνη.

Οφείλω ακόμη να σας συγχαρώ που αντιδράτε, που έχετε φωνή, που έχετε άποψη. Τη χρειάζεται ο τόπος μας τη δική σας φωνή, τη φωνή της νέας γενιάς, μήπως και ταρακουνήσει τους μεγαλύτερους. Θέλουμε την ενεργή συμμετοχή σας, για να διορθωθούν κακώς κείμενα. Αποδείξατε σε όσους σας κατηγορούν για βουβή και αδιάφορη γενιά ότι διαθέτετε και φωνή και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Το απέδειξαν, εξάλλου, περίτρανα και τα νέα παιδιά που με αυτοθυσία βοήθησαν τους συνανθρώπους τους να βγουν από το μοιραίο τρένο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μ. Καρράς.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα