Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα στοιχεία για την 26χρονη που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί της

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό μιας 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της που έφυγαν από το εξωχικό τους στη Νικήτη το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν πολύ σοβαρά οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης, είναι η 26χρονη μητέρα να έφυγε με στενό της οικογενειακό πρόσωπο από τη Χαλκιδική, παίρνοντας μαζί της την 3 ετών κόρη της, λόγω προσωπικών διαφόρων με τον σύντροφό της. Σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα έχει καταγωγή από Γαλλία, αλλά ελληνική υπηκοότητα, ενώ ο σύντροφός της έχει ενημερώσει και την Ιντερπόλ.

Την ίδια ώρα έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας, προκειμένου να εξεταστεί αν συντρέχουν λόγοι για να σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, καθώς το σενάριο αυτό εξετάζεται σοβαρά από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr η 26χρονη είπε στον σύντροφό της ότι θα κατέβει Νικητη να επιβλέψει τις εργασίες στο εξωχικό και στα ενοικιαζόμενα που διατηρούν εκεί και να καθαρίσει. Δεν έδωσε σημεία ζωής και ο 32χρονος αντιλήφθηκε την απουσία τους το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της. Όταν έφτασε στο εξωχικό στη Νικήτη έλειπαν και όλα τα πράγματα και τα παιχνίδια του παιδιού.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι, ενώ ο 32χρονος από τη Θεσσαλονίκη έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

Τι λέει ο πατέρας του 32χρονου

Στο Live News μίλησε ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί τους, αποκαλύπτοντας στοιχεία που ρίχνουν φως στο θρίλερ της εξαφάνισης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της.

«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε. Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα