Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών Χαλκιδικής της ΝΔ

Την παραίτησή του έθεσε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος μετά την τοποθέτησή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Το πρωί ο κ. Γιώργος πήγε για τελευταία φορά στο γραφείο του, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και αποχαιρέτισε φίλους και συνεργάτες.

Οι υποψήφιοι με τη ΝΔ έκαναν σήμερα δηλώσεις

Ιωάννης Γιώργος

Μια «εξαίρεση» στον κανόνα, με περνά στην επόμενη φάση της πολιτικής μου διαδρομής. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε και τους Χαλκιδικιώτες για την πολύχρονη στήριξή τους.
Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε στιγμή που θα με χρειαστούν, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια συνύπαρξης. Εύχομαι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Ν.Δ με την νίκη της να βοηθήσει την Ελλάδα μας να βρει τον δρόμο προς την κορυφή της Ευρώπης!

 

Ευθύμης Καρανάσιος

Στις επόμενες εκλογές καλούμαστε να αποφασίσουμε για το καλό του τόπου μας, της Χαλκιδικής μας. Για το καλό των παιδιών και των εγγονών μας.
Με τιμιότητα, ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση ζητώ την στήριξη σας για ακόμη μια φορά.
Για να φέρουμε την Χαλκιδική μας εκεί που της αξίζει. Για να δώσουμε στον τόπο μας και όχι να πάρουμε από αυτόν.
Ζητώ την στήριξη σας με πρόσωπο καθαρό, όπως έκανα και θα συνεχίσω να κάνω.

Ζαφειρούλα Μυλωνά

Αποτελεί τιμή για μένα αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη η υποψηφιότητά μου στη Χαλκιδική με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης παράταξης που ενθαρρύνει την ανανέωση όχι μόνο σε ιδέες αλλά και σε πρόσωπα που προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών.
Έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό, θέληση, ικανότητες και μια ιδιαίτερα πετυχημένη επαγγελματική πορεία σε χώρο ανδροκρατούμενο, κατάφερα από πολύ νέα να κατακτήσω θέσεις ευθύνης. Σήμερα τολμώ να διεκδικήσω θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή! Με όλες μου τις δυνάμεις θα αγωνιστώ για να υπάρχει στην πατρίδα μας συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, τη στήριξή σας, διεκδικώ την ψήφο σας, ώστε να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις προς όφελος της Χαλκιδικής!
Γιατί απέδειξα ότι μια γυναίκα μπορεί!

Μαρία Πάργα Λαθούρη

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι η το μεγάλο Όχι να πούνε... Φανερώνεται αμέσως όποιος το χει έτοιμο το Ναι και λέγοντας το πέρα πηγαίνει στην τιμή και την πεποίθηση του .....
Επικαλούμαι τους στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη για να σας διαβεβαιώσω ότι με αίσθημα ευθύνης και τιμής αποδέχτηκα την πρόταση για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ .
Εξόχως τιμητική πρόταση του κόμματος που αδιάλειπτα υπηρετώ από παιδί.
Βρίσκομαι σε θέση ετοιμότητας να υπερασπιστώ έμπρακτα ,όπως κάνω πάντα, τις πολιτικές θέσεις του κόμματος προς όφελος της Χαλκιδικής.
Η ώρα της μάχης και η επίτευξη του στόχου για ένα ισχυρό αποτέλεσμα ΈΦΤΑΣΕ....
Καλώ όλους τους φίλους στον αγώνα αυτόν προκειμένου να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη που θα οδηγήσει την Ελλάδα και θα εξασφαλίσει στην κοινωνία την ανάπτυξη που τόσο έχει ανάγκη


Γρηγόρης Τάσιος

Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να είμαι υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ.
Ζητώ από τις Χαλκιδικιώτισσες και τους Χαλκιδικιώτες να γίνουμε ένα, μια φωνή, μια γροθιά, με ένα στόχο: Καλύτερη ζωή, σε μια καλύτερη Χαλκιδική, μ’ ένα φωτεινό, βιώσιμο και ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας.
ΜΑΖΙ, μπορούμε περισσότερα για τη Χαλκιδικής μας!
Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα