Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χαλκιδική : Έδεσαν σε δέντρο 16χρονο μαθητή και ζητούσαν χρήματα

Δύο νεαροί κατηγορούνται για την φρίκη που έζησε ένα 16χρονο παιδί, ενώ ήδη βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο και έναν 18χρονο πέρασαν οι αρχές το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου του 2023, σε περιοχή του δήμου Αριστοτέλη, μετά από μήνυση που υπέβαλε 16χρονος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 18χρονος πήρε με τη μηχανή του τον 16χρονο και τον μετέφερε σε μία ερημική δασική περιοχή.

Λίγο αργότερα, αφού ο ίδιος έφυγε, επέστρεψε με τον 17χρονο οι οποίοι ξεκίνησαν να εξυβρίζουν και να απειλούν τον ανήλικο. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, τον έδεσαν και σε ένα δέντρο χρησιμοποιώντας σχοινί και κολλητική ταινία, τον χτύπησαν με τα χέρια στο πρόσωπο και τον απειλούσαν να τους επιστρέψει χρηματικό ποσό που όπως υποστήριζαν τους χρωστούσε.

Απαίτησαν να τους καταβάλει 400 ευρώ, λόγω οφειλής 50 ευρώ που είχε στον 17χρονο από τη διάθεση κάνναβης, ενώ βιντεοσκόπησαν τα όσα συνέβησαν με κινητό τηλέφωνο και αποχώρησαν.

Μετά το συμβάν ο 16χρονος ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία. Άνδρες του ΑΤ Αρναίας συνέλαβαν τους δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, παράνομη βία και σωματική βλάβη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα