Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γρ. Τάσιος: «Η Χαλκιδική έχει ακόμα πολλές δυνατότητες και μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια στην ανάπτυξη»

Να συγκρίνουν τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων κυβερνήσεων και να προσέλθουν στην κάλπη της 21ης Μαΐου κάλεσε τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες του, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Πραγματοποιώντας νέα περιοδεία στα βόρεια του Νομού, συνομίλησε με ψηφοφόρους και τους ζήτησε να σκεφτούν ποια κυβέρνηση ωφέλησε περισσότερο τον τόπο, την οικονομία και τους πολίτες. «Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Μόνο η ΝΔ παρουσιάζει έργο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία που στηρίζεται στην πραγματικότητα», τόνισε ο κ. Τάσιος.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ εκκλησιάστηκε, αντάλλαξε ευχές και συμμετείχε στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου Σταγείρων, μαζί με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο και τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Δημήτρη Φαναρά. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Στρατονίκη, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους του παραδοσιακού οικισμού τις ανησυχίες τους για το χρόνιο πρόβλημα των ρηγματώσεων εξαιτίας της εξορυκτικής δραστηριότητας στην περιοχή, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη μείωση του τοπικού πληθυσμού λόγω δημογραφικής γήρανσης. Ακολούθως, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της βόρειας Χαλκιδικής, την Ολυμπιάδα, ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με αρκετούς επαγγελματίες και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.

«Ολυμπιάδα, ένας πανέμορφος τόπος στην άλλη άκρη της Χαλκιδικής, δίπλα στα αρχαία Στάγειρα, την πόλη όπου γεννήθηκε ο Αριστοτέλης. Εδώ βρίσκουμε ξεκάθαρα το συνδυασμό της μεταλλευτικής δραστηριότητας με το τουριστικό προϊόν του προορισμού μας. Μια περιοχή που μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα, τόσο με την παράκαμψη του Σταυρού, όσο και με ενδεχόμενη σύνδεσή της με το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Καβάλας. Η Χαλκιδική έχει ακόμα πολλές δυνατότητες και μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια στην ανάπτυξη. Αρκεί το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου να είναι τέτοιο που θα καθορίσει ότι και η επόμενη, θα είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αποκλειστούν σενάρια που θέλουν να προκαλέσουν αστάθεια και να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς τα εμπρός. Μαζί μπορούμε περισσότερα», δήλωσε ο κ. Τάσιος.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ επισκέφτηκε το χωριό Βαρβάρα όπου συνομίλησε με υλοτόμους, εργαζόμενους στα μεταλλεία και κτηνοτρόφους. Παρακολούθησε τον τελευταίο ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Αετό Βαρβάρας και τον Αθλητικό Όμιλο Σημάντρων και πήρε μέρος στην τελετή για την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του ομώνυμου χωριού, το οποίο τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα από τα βασικά περάσματα της τουριστικής Χαλκιδικής.

Ο κ. Τάσιος επισκέφτηκε ακόμη το Παλαιοχώρι, ενώ αύριο, Κυριακή 30 Μαΐου, θα μεταβεί στο τοπικό πανηγύρι Γεροπλάτανου όπου το πρωί θα παρακολουθήσει την αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητου και τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας των έξι Παρθενομαρτύρων. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Αρναία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα