Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προεκλογική περιοδεία του Γιάννη Γιώργου

Την Ορμύλια και τη Μεταμόρφωση επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί και το Μεταγγίτσι και τα Πυργαδίκια το απόγευμα, ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος, στο πλαίσιο της περιοδείας μου στα χωριά της Χαλκιδικής.


Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αγρότες για θέματα πρωτογενούς τομέα, μεταξύ αυτών την ενίσχυση των ελαιοπαραγωγών, το πρόβλημα των εργατών γης και την ανάπτυξη δράσεων για τη βελτίωση των σταδίων της παραγωγής της ελιάς, ώστε να κάνουμε την ελαιοπαραγωγή βιώσιμη. Όπως επεσήμανε, προτεραιότητα για τη Ν.Δ. είναι η προστασία του αγροτικού εισοδήματος.


Επίσης στις συζητήσεις που είχε με επαγγελματίες του τουρισμού άκουσε τις σκέψεις τους για την τουριστική περίοδο που ξεκίνησε και τα θέματα που τους απασχολούν και τους ανέλυσε τις πρωτοβουλίες που πάρθηκαν μέχρι τώρα για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής.


Αύριο θα έχει συναντήσεις στα πολιτικά του γραφεία, που ξεκίνησαν ήδη να λειτουργούν και το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Ν. Τένεδο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα