Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια του Πρεσβυτερείου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στον Γεροπλάτανο

Τα εγκαίνια του νεοτεύκτου Πρεσβυτερείου (παπαδόσπιτου) του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Γεροπλατάνου πραγματοποιήθηκαν από τον Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο και τον προσκαλεσμένο τιμητικώς για την εκδήλωση αυτή από τον προϊστάμενο του Ναού, Αρχιμ. π. Κυπριανό Στραζέρου, ο Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ.κ. Κλεόπα.


Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, η περιφερειακή σύμβουλος, Σουμέλα Κυριακίδου, ο αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων, Χρήστος Κομπόγιαννος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτριος Ζαγγίλας και Χρήστος Φυλαχτός ,Μαρία Αβέρη, Ιφιγένεια Κυριάκου και Μαρία Γκογκούση, ο αστυνομικός διευθυντής Χαλκιδικής, Θεόδωρος Ρούμκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Ιωάννης Κουφίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Παναγιώτης Τσιαλούκης, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Γεροπλατάνου, Δημήτριος Αντωνάς, Ριζών, Αστέριος Βουλγαράκης, Ζαγκλιβερίου, Νικόλαος Κοπαρανιδης και Σανών κα Κωνσταντίνα Σιαρλή, ο μηχανικός που εκπόνησε τη μελέτη για την ανέγερση του Πρεσβυτερείου κ. Ανδρέας Χλιούμης κ.ά.


Μετά το πέρας των Εγκαινίων επακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση στο προαύλειο του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας, στο οποίο συμμετείχαν η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχώρας «ΕΛΠΙΣ» και η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΕΑΣ Δόξα Κρήμνης. Ακολούθησε συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους, με μαέστρο τον κ. Ευάγγελο Ανδρίκο, 25χρονο πολλά υποσχόμενο μουσικό! Την όλη Καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος κ. Ευάγγελος Αραμπατζής με τους συνεργάτες του.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα