Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλοπές και διαρρήξεις στη Νικήτη – Ζητούν καλύτερη αστυνόμευση

Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι κλοπές και οι διαρρήξεις στη Νικήτη.


Άγνωστοι δράστες εισβάλλουν τη νύχτα σε σπίτια, ακόμα κι όταν οι ένοικοι είναι μέσα, την ώρα που κοιμούνται! «Μπήκαν μέσα την ώρα που κοιμόμασταν και έκαναν το σπίτι άνω κάτω. Ό,τι χρήματα βρήκαν μας τα πήραν» λέει στο halkidikinews.gr ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας στην παραλία της Νικήτης.


Χθες το βράδυ μπήκαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπάζοντας το παράθυρο και έκλεψαν από ενοίκους χρήματα, συσκευές και κοσμήματα. «Η κατάσταση φέτος έχει παραγίνει. Στην παραλιακή ζώνη της Νικήτης έχουμε τακτικά περιστατικά κλοπών και το μόνο που ζητάμε είναι υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση και περιπολίες, ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Δεν αρκεί να βλέπουμε την αστυνομία μόνο στα φανάρια…» λένε οι κάτοικοι στο halkidikinews.gr.


Το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο είναι επιφορτισμένο για την αστυνόμευση μιας μεγάλης περιοχής από τη Νικήτη μέχρι τη Συκιά και Σάρτη. Αν και η ενίσχυση του Τμήματος με προσωπικό και μέσα αποτελεί πάγιο αίτημα, φέτος οι παράνομες δράσεις στην περιοχή ανησυχούν ιδιαιτέρα τους κατοίκους και τους έχοντες εξοχική κατοικία που ζητούν καλύτερη αστυνόμευση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα