Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, Μανόλης Γιαννάκας

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 64 ετών, ο δημοσιογράφος Μανόλης Γιαννάκας.

Ο Μανόλης Γιαννάκας ξεκίνησε μαζί με τον αείμνηστο Δημήτρη Λαδά με την ίδρυση του Ράδιο Star και πρωτοστάτησαν στην ανάπτυξη των μέσων ενημέρωσης στη Χαλκιδική.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις της Χαλκιδικής. Εργάστηκε αρχικά στην TV Χαλκιδική και στη συνέχεια για πολλά χρόνια ήταν διευθυντής ειδήσεων και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου στην TV SUPER και της δημοφιλούς εκπομπής "ΑΙΧΜΕΣ" και "Η ώρα του Νομάρχη".

Εργάστηκε επίσης στο γραφείο Τύπου της Νομαρχίας Χαλκιδικής, δίπλα στον Βασίλη Βασιλάκη και αργότερα στη ΝΕΑΔΙΧ. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε ως πολιτικό προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στον ενοριακό ναό Καλυβών.


Όσοι από μας συνεργαστήκαμε μαζί του έχουμε να καταθέσουμε μόνο θετικές μνήμες. Είχαμε την τύχη να βρεθούμε στο πλάι του και να εκτιμήσουμε την υπευθυνότητα και την εργατικότητά του. Μοιραστήκαμε τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας. Ακούραστος, ειλικρινής, διεκδικητικός και πάντα χαμογελαστός!

Μανόλη, έπεσαν οι τίτλοι τέλους...
Καλό σου ταξίδι καλέ μας φίλε...

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα