Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Υπεγράφη η προμήθεια ελαστικού τάπητα στο γήπεδο Στίβου του Αγ. Παύλου

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής εντάχθηκε η προμήθεια ελαστικού τάπητα ταρτάν στο γήπεδο του Αγ. Παύλου, ύψους 25.000 ευρώ, μετά από αίτημα του Δήμου N. Προποντίδας αλλά και αίτημα των αθλητών του Στίβου που προπονούνται στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση της προμήθειας, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου και ο Δήμαρχος Nέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, προχώρησαν στην υπογραφή της και στη συνέχεια ο Δήμος Ν. Προποντίδας θα υλοποιήσει το έργο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κ. Ζωγράφου δήλωσε σχετικά: "Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με τους Δήμους, υλοποιεί ένα ακόμη έργο που συμβάλλει στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Νομού μας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους της Χαλκιδικής όπως άλλωστε πράτταμε έως σήμερα".

“Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά τόσο τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και την Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου για την ανταπόκριση, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες άθλησης για μία σπουδαία ομάδα, της ομάδας στίβου του Α.Σ. Κένταυρος” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα