Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κίνηση και μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Χαλκιδικής ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Χαλκιδικής ενόψει Δεκαπενταύγουστου από νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Από το το πρωί όσοι ξεκίνησαν για Χαλκιδική οπλίστηκαν με θάρρος και υπομονή.

Καθυστερήσεις υπάρχουν στο φανάρι της Γερακινής, ενώ το φανάρι της Νικήτης είναι από νωρίς κλειστό και την κυκλοφορία τη ρυθμίζουν άνδρες της τροχαίας. Παρά ταύτα ο όγκος των οχημάτων είναι πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα η ουρά να φτάνει λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Νικήτη.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί μέσα στον οικισμό της Νικήτης, καθώς πολλοί οδηγοί για να αποφύγουν το φανάρι φεύγουν από παράδρομο που μπαίνει μέσα στον οικισμό. Η έξοδος του δρόμου αυτού βρίσκεται στο ύψος του Μασούτη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται άλλη ουρά μέσα στο χωριό από αυτούς που θέλουν να ξαναβγούν στην επαρχιακή οδό...

Στο μεταξύ, απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει σήμερα σε περιοχές της Χαλκιδικής, καθώς προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Χαλκιδικής.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων αφορά στους Δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη από τις 08:00 το πρωί μέρχι τις 20:00 το βράδυ στις εξής περιοχές.

- στη Χερσόνησο Κασσάνδρας («Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή), «Αράπης» και «Χαλκοβούνι» Τ.Κ. Παλιουρίου),
- στη Χερσόνησο Σιθωνίας (Κορυφογραμμή Δραγουνδέλι από Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι και την Συκιά),
- στο Δήμο Αριστοτέλη (Κομίτσα μέχρι Ουρανούπολη – Τσάμια Στρατωνίκης – Φυσώκα – Σκοπευτήριο Στρατωνίου).

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα