Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Μάγδα Συρδάρη υποψήφια με το συνδυασμό του Γιάννη Τζίτζιου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μάγδας Συρδάρη από τη Νικήτη, ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανάπτυξη Ξανά".

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας "Ανάπτυξη Ξανά", τη Μάγδα Συρδάρη από τη Νικήτη. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη δυναμικότητα, την εμπειρία, την αφοσίωση και το όραμά της για τον τόπο μας και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι πηγή έμπνευσης και θα συμβάλλει σε θετικές αλλαγές για τη Σιθωνία μας!», ανέφερε ο κ. Τζίτζιος.

Η Μάγδα Συρδάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νικήτη, όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Δημητρό του Αλεξάνδρου, Πολιτικό Μηχανικό και έχουν δύο παιδιά.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Σερρών το 2001, οπότε και διορίστηκε, με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, όπου ασχολείται κυρίως με τον Προγραμματισμό Έργων και Δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής καθώς και με διαδικασίες που αφορούν έργα της.

Το 2014 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα στο συνδυασμό «Αλληλεγγύη» ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, οπότε και κατέλαβε την 4η θέση στην Χαλκιδική.

Η Μάγδα Συρδάρη ανέφερε στο halkidikinews.gr:

"Στόχος μου είναι να αξιοποιήσω την εμπειρία που έχω στη Δημόσια Διοίκηση αλλά και στον ιδιωτικό τομέα για να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο, από ένα ρόλο πιο ενεργό, αυτό της Δημοτικής Συμβούλου του Δ. Σιθωνίας
Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Ανάπτυξη Ξανά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τζίτζιο, με στόχο του την ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας αλλά πάνω απ΄όλα την προσέγγιση, κατανόηση και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, έξω από κομματικά στερεότυπα και αντιλήψεις.
Ως μόνιμη κάτοικος του Δήμου Σιθωνίας, προσδοκώ ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας, με όσα εφόδια έχουμε και όσα μπορούμε να διεκδικήσουμε".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα