Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα βάση ετοιμότητας στη Δ.Ε. Ζερβοχωρίων

Τη νέα βάση ετοιμότητας, που πρόκειται να δημιουργηθεί στη Δ.Ε. Ζερβοχωρίων παρουσίασε η η Επομεα Θεσσαλονίκης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο κ.Μίλτο Μπενάκη, τον Χειρουργό Γυναικολόγο - Ογκολόγο και Διευθυντή Υγειονομικού Σχεδιασμού κ.Κλέαρχο Δεσίρη, τον Τομεάρχη Β.Ελλάδος, Γραμματέα και Εκπαιδευτή κ.Δημήτρη Αλεξάκη - ο οποίος παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην πληγείσα περιοχή του Έβρου, απέστειλε χαιρετισμό εξ αποστάσεως- και την εκπαιδεύτρια του ERC, εθελόντρια διασώστρια της "ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δ.Θεσσαλονίκης" και ιδρυτικό μέλος της AED ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ, κα Ελευθερία Γούσιου.

Το νομικό πλαίσιο της ομάδας παρουσίασε η Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κα Χάιδω Βαρβαριώτου.

Η εισδοχή της "AED Εθελοντική Ομάδα Απινιδωτών" στην "ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δ.Θεσσαλονίκης", αποτελεί σημαντική εξέλιξη, καθώς εντάσσει το πολύτιμο έργο της ανωτέρω εθελοντικής ομάδας, μέσα στη νέα βάση ετοιμότητας.

Η ομάδα απαρτίζεται από τις κυρίες Ελένη Αλεξίου, Χρυσάνθη Βαρβαριώτου, Ευγενία Γκιλπάθη και Ελένη Καραδημήτρα.

Διευθύντρια της Βάσης Ετοιμότητας στη Δ.Ε. Ζερβοχωρίων ορίζεται η κα Ελένη Καραδημήτρα, εκπαιδεύτρια του ERC.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα