Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Άνοιγμα της Ανατολικής Χαλκιδικής στην πολωνική τουριστική αγορά

H κεντρική πλατεία της Μεγάλης Παναγίας φιλοξένησε 27 travel agents – συνεργάτες του Πολωνού tour operator Grecos Holiday, o οποίος ειδικεύεται σε πωλήσεις ελληνικών προορισμών στην πολωνική τουριστική αγορά. Το inspection οργανώθηκε στο πλαίσιο διευρυμένου ταξιδιού εξοικείωσης των Πολωνών σε Ανατολική Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη και Πιερία.


Η προσέλκυση του Grecos στην Ανατολική Χαλκιδική από το Prima Holidays, επανατοποθετεί το 2024 τον προορισμό στην πολωνική τουριστική agenda, διοχετεύοντας την περιοχή με πάνω από 100 Πολωνούς επισκέπτες ανά εβδομάδα. Παράλληλα δυναμώνει την κοινή προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη και του Visit Greece Γραφείου Ε.Ο.Τ. Πολωνίας, η οποία στοχεύει (και) στην προσέλκυση Πολωνών travel agents, που υποστηρίζουν εναλλακτικές τουριστικές μορφές (π.χ. diving, trekking, bike, wines, honeymoon, trekking retreat). Αξίζει να σημειωθεί ότι η αριθμητικά τεράστια #αγορά της Πολωνίας αποτελεί την πλέον αναπτυσσόμενη της Ευρώπης.



Σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις - μέλη της Αριστοτελικής Σύμπραξης στη Μεγάλη Παναγία διοργανώσαμε «στου Κωστόπουλου» υποδοχή και τραπέζι όπου ψήσαμε τα ονομαστά λουκάνικα του Φούκα, τα οποία προσφέραμε στους Πολωνούς «στη λαδόκολλα» με ντόπιο ψωμί, κατσικίσιο τυρί του Φάρμα Μπαρτζάκη, πράσινες μεγαλοπαναγιώτικες ελιές του Μαντζάνου και τσίπουρο με γλυκάνισο – παραγωγής του Γιάννη Κούκου!


Με την πολυπληθή και δυναμική ομάδα της Αριστοτελικής Σύμπραξης στη Μεγάλη Παναγία και το chef ambassador της Ανατολικής Χαλκιδικής Τάσος Παρασκευαϊδης από το Mount Athos Resort προετοιμάζουν το signature menu της Μεγάλης Παναγίας, ειδικά φτιαγμένο για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, το οποίο θα παρουσιασθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia και θα αποτελέσει το must taste του φετινού χειμώνα.



Στόχος είναι η Μεγάλη Παναγία Χαλκιδική να τοποθετηθεί αρχικά στο καλεντάρι των ημερήσιων αποδράσεων της ελληνικής τουριστικής αγοράς και σταδιακά σε εκείνο των ημερήσιων εκδρομών κάθε ταξιδιωτικού ευρωπαικού γραφείου, που συνεργάζεται με την περιοχή. Οίνοι, προσκυνήματα και αυθεντική γαστρονομία, trekking αποτελούν τα τουριστικά της προϊόντα!


Η ξενάγηση των Πολωνών 'έκλεισε στην υπέροχη Αρναία, η οποία για μία ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις!


Με πρόγραμμα, ισχυρές συνεργασίες, ρεαλιστικό σχεδιασμό και προπαντός με συμμετοχή, ενότητα και συντονισμό χτίζουμε κάθε μέρα το τουριστικό μας μέλλον – ένα μέλλον φωτεινό που εξασφαλίζει ανάπτυξη σε ποικίλους οικονομικούς πυλώνες: στον τουρισμό, στην εστίαση, στην πρωτογενή παραγωγή, στην ψυχαγωγία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα