Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βραβείο «καλύτερης εμπορικής επιχείρησης» στην Αρζουμανίδης ΑΕΒΤΕ από το Επιμελητήριο

Με το βραβείο της καλύτερης εμπορικής επιχείρησης τιμήθηκε η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ &ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας 2023, που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο ξενοδοχείο Pome Granate. Την τιμητική διάκριση για λογαριασμό της εταιρείας παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Γιάννης Αρζουμανίδης.


Μιλώντας ο κ. Γιάννης Αρζουμανίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την τιμητική επιλογή που έγινε από το Επιμελητήριο και διευκρίνισε ότι αυτή η τιμητική διάκριση ανήκει στους ανθρώπους της εταιρείας που είναι κυρίως οι εργαζόμενοι, στην οικογένεια Αρζουμανίδη και φυσικά στους πελάτες της εταιρείας που την στηρίζουν και τη διατηρούν στην κορυφή 50 χρόνια! Κλείνοντας ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Κουφίδη, πρόεδρο του επιμελητηρίου για αυτήν την πρωτοβουλία με την ευχή η απονομή επιχειρηματικών βραβείων να γίνει θεσμός αφού η ενέργεια αυτή θα τονώσει την επιχειρηματική άμιλλα με απώτερο σκοπό και στόχο την βελτιωμένη επιχειρηματική ποιότητα σε όλα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μέλα Κυριακίδου, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής Θεόδωρος Ρούμκος, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργος Πασαλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ Σπύρος Σκοτίδας, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων και επιχειρηματιών. Χαιρετισμό έστειλε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας.

Επισημαίνεται ότι είναι το τρίτο βραβείο για την επιχείρηση «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ &ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» πέρσι πάλι η εταιρεία απέσπασε το βραβείο οικογενειακής επιχείρησης με το καλύτερο ιστορικό διαδοχής, ενώ το 2021 το αντίστοιχο βραβείο, που αφορούσε τη μακροβιότερη επιχείρηση.

Η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε το 1973 και εκπροσωπεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN- NISSAN και FORD. Μετά από μισό αιώνα δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί σήμερα, παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες, να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή: αυτοκίνητα, ειδικά οχήματα, καινούργια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιες και ημερήσιες μισθώσεις, leasing, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, αναβαθμίσεις, μετατροπές, ανακατασκευές και μετασκευές κινητήρων και οχημάτων είναι μερικές από τις παρεχόμενες δραστηριότητες της εταιρείας, ενώ γίνονται επενδύσεις που αφορούν κυρίως την ηλεκτροκίνηση τόσο σε μηχανήματα και εκπαιδεύσεις όσο και σε ταχυφορτιστές. Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών, αερίων καυσίμων και ταχυφορτιστών για την ηλεκτροκίνηση συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας, που παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα