Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα: Από το 2021 είχε σχεδιαστεί το κλείσιμο στα ΕΛΤΑ Ν.Μαρμαρά

Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα παρεμβαίνοντας στο θέμα του κλεισήματος των ΕΛΤΑ Ν. Μαρμαρά επισημαίνει:

"Μετά από 2 χρόνια κυβερνητικού εμπαιγμού στο θέμα της λειτουργίας του ταχυδρομικού υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ του Νέου Μαρμαρά, την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, το υποκατάστημα φαίνεται να κλείνει οριστικά. Πρόκειται για μια προειλημμένη απόφαση, για την οποία είχαμε προειδοποιήσει από τις 26.7.2021, όταν και δημοσιοποιήσαμε το έγγραφο υπ. αριθμ. 4.6.3.1/228 του τότε Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας.

Το έγγραφο ήταν σαφές ως προς τις προθέσεις της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, όμως φαίνεται ότι για να υλοποιηθεί πλήρως το “λουκέτο”, ανέμεναν την ολοκλήρωση των εκλογικών κύκλων, για να μην εκτεθούν ίσως οι υποψήφιοι που στηρίζονταν από το κυβερνών κόμμα.

Η ουσία είναι ότι η κοινωνία του Νέου Μαρμαρά βλέπει ακόμα μια κρίσιμη αναπτυξιακή υπηρεσία να μεταφέρεται από την περιοχή, με ότι αυτό συνεπάγεται και για την λειτουργία της τουριστικής οικονομίας και για την καθημερινότητα του πολίτη. Η εξέλιξη αυτή δυστυχώς επιβεβαιώνει τις συνεχείς προειδοποιήσεις μας για την ολέθρια διακυβέρνηση που σχεδιάζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για την κοινωνία της Χαλκιδικής"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα