Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Παραολυμπιονίκης Γκρέμης Μωυσιάδης χάρισε το μετάλλιό του σε μαθητή του Παλαιοχωρίου

Άναυδοι έμειναν οι γονείς, εκπαιδευτικοί και οι συμμαθητές του μικρού Γιώργου από το Παλαιοχώρι όταν αντιλήφθηκαν ότι ο Παραολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, Γκρέμης Μωυσιάδης, τη μέρα που επισκέφθηκε το σχολείο του χωριού, χάρισε στον μικρό Γιώργο το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στο εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ντουμπάι!

Η κίνηση αυτή του Γκρέμη Μωυσιάδη ήταν εντελώς αυθόρμητη και όπως λένε οι ίδιοι οι γονείς του Γιώργου, το χάρισε στον μικρό φεύγοντας από το σχολείο και χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν.

Ο Γκρέμης Μωυσιάδης συγκίνησε όλο το χωριό και έδωσε απέραντη χαρά στον μικρό Γιώργο, που τώρα πλέον τον έχει ίνδαλμά του!

Οι γονείς αναφέρουν τα εξής:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Παραολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών Γκρέμη Μωυσιάδη, ο οποίος σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου χάρισε στο γιο μας Γιώργο το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στο εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ντουμπάι.
Σίγουρα ένα μετάλλιο παγκοσμίου πρωταθλήματος έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον κάτοχό του και αποτελεί το στέφος και το βραβείο πολλών κόπων και προσπαθειών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενέργεια του αυτή, έγινε εντελώς αυθόρμητα, χωρίς να μας γνωρίζει και χωρίς καμία προσπάθεια προβολής από τον ίδιο, αφού έγινε φεύγοντας και χωρίς καν να γίνει αντιληπτό.
Γκρέμη Μωυσιάδη σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Καλή δύναμη, καλή και μεγάλη επιτυχία στη συνέχεια των αγώνων σου!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα