Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εορτασμοί της εθνικής επετείου στην Ιερισσό -ΦΩΤΟ

Με επίκεντρο την Ιερισσό γιόρτασε φέτος ο Δήμος Αριστοτέλη την εθνική επέτειο της 28ης οκτωβρίου 1940.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας, όπου ιερούργησε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, κ.κ. Θεόκλητος, εψάλη Δοξολογία. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο φιλόλογος Καθηγητής του Γυμνασίου κ. Μιχαήλ Κεμετζεντσίδης, που αναφέρθηκε στον ηρωϊσμο του λαού μας κατά το Έπος του '40. Ακολούθησε επιμνημποσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων και κατάθεση στεφάνων, ενώ πραγματοποιήθηκαν οι παρελάσεις των μαθητών.

Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος σημειώνει: "Σε μια υφήλιο που παίζει με τη φλόγα, με βλέμμα επείγον μετράμε όσα μας φωνάζει η Ιστορία! Χρόνια Πολλά σε ολους τους Έλληνες!"

Aπό το πρωί της εθνικής επετείου η ελληνική σημαία υψωμένη σε έναν γερανό στον κεντρικό δρόμο της Ιερισσού, όπου διεξήχθη και η παρέλαση!

Ο Θεολόγης Μπάντης έχει οδική βοήθεια στην Ιερισσό και με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου ανέβασε για άλλη μια φορά την ελληνική σημαία στα ύψη, δηλαδή στα 20 περίπου μέτρα!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα