Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ασφαλιστικός σύμβουλος στη Χαλκιδική κατάρτισε 1.283 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων

- Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση

- Ως ασφαλιστικός σύμβουλος κατάρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων

- Μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι είχε καταρτίσει 1.283 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος άνδρας, ως ασφαλιστικός σύμβουλος, κατήρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, από τους οποίους λάμβανε κανονικά το χρηματικό αντίτιμο των ασφαλίστρων.

Η πλαστογράφηση των συμβολαίων αφορούσε - κατά περίπτωση - στη συνολική χρονική διάρκειά τους, στις ασφαλιστικές καλύψεις που αποτυπώνονταν σε αυτά, αλλά και στη συνολική αξία των ασφαλίστρων.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε καταρτίσει συνολικά 1.283 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Με τον τρόπο αυτό αποκόμισε παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 14.000 ευρώ.

Από την οικία του σε περιοχή της Χαλκιδικής κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία συσκευή αποθήκευσης, ένας εκτυπωτής και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα