Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών της Χαλκιδικής στο Επιμελητήριο

Με την παρουσία των προεδρείων 37 Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών της Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Κουφίδη και μελών του ΔΣ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου.

Η παρουσία των προέδρων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών - ΠΟΦΕΕ - pofee Βασίλη Καμπάνη και του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χαλκιδικής Κωνσταντίνου Τσιανάκα, μονοπώλησε σχεδόν τη συζήτηση, αναφορικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο των ελευθέρων επαγγελματιών, το οποίο χαρακτηρίστηκε αναχρονιστικό, εξοντωτικό και άδικο λόγω της οριζόντιας εφαρμογής του.

Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους και ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος μαζί με μέλη του προεδρείου της Ένωσης και του οποίου οι παρεμβάσεις ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικές, σχετικά με τον ξενοδοχειακό κλάδο στη Χαλκιδική.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στη δυναμική και τη σημασία της σχέσης, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην παρούσα Διοίκηση του Επιμελητηρίου με τους Συλλόγους και τα Σωματεία Επαγγελματιών όλης της Χαλκιδικής και με σημαντικά αποτελέσματα και οφέλη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία του τόπου.

Από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής παρέστησαν οι Αντιπρόεδροι, Α' Στέλιος Χούτας, Β' Δημήτρης Κριμνιανιώτης και τα μέλη Γιάννης Αρζουμανίδης, Κορίνα Ζολλά, Φίλιππος Γαβανάς και ΧρήστοςΠαπαγιάννης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα