Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και παγετού στη Χαλκιδική

Σε τακτική συνεδρίαση συνήλθε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χαλκιδικής, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Δημήτριος Τζηρίτης», στο Διοικητήριο Πολυγύρου, με θέμα : «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό στην ΠΕΧ, κατά την περίοδο 2023-2024».

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ήτοι, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ο Διευθυντής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Α.Δ.Μ.Θ., Εκπρόσωποι των Δασαρχείων Χαλκιδικής, ο Προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ, Προϊστάμενοι των Τμημάτων Πολιτικής Προστασίας Δήμων Ν. Χαλκιδικής, εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Χ., στελέχη της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Χ., καθώς και μέλη Εθελοντικών Ομάδων.

Στόχος της συνεδρίασης η προετοιμασία, ο συντονισμός και η αποτελεσματικότητα αντιμετώπισης κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό, εφόσον, εκ προοιμίου, το κύριο μέλημα της Περιφερειακής Διοίκησης είναι η ασφάλεια των μετακινήσεων των κατοίκων και των επισκεπτών της Χαλκιδικής, σε όλη την επικράτειά της. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δήλωσαν πλήρη ετοιμότητα για τα επερχόμενα φαινόμενα και τη χειμερινή περίοδο.

Προέδρευσε η Διοίκηση της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Χαλκιδικής και το αντίστοιχο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα