Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία των Αστυνομικών στο κτίριο της Διεύθυνσης Χαλκιδικής

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν οι Αστυνομικοί της Χαλκιδικής που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους σε επεισόδια αγώνα στου Ρέντη.

«Όχι άλλα θύματα. Αρκετά με τα παιχνίδια στις πλάτες μας. Γιώργο είμαστε δίπλα σου» έγραφε το πανό και οι αστυνομικοί της Χαλκιδικής συγκεντρώθηκαν και σε ένειξη συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει για τη ζωή του ο 31χρονος συνάδελφός τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χαλκιδικής εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό.

"Πριν δύο ημέρες ένας νεαρός συνάδελφος ξεκίνησε από το σπίτι του για να πάει στην Υπηρεσία του και να εκτελέσει την βάρδια του ,έχοντας ως σκοπό να προστατεύσει την ζωή και την περιουσία αθώων πολιτών. Δυστυχώς όμως κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι επιδόθηκαν για πολλοστή φορά στα γνωστά 'παιχνίδια' τους, με τον Συνάδελφο να καταλήγει στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μιας και ως σάκος του μποξ -που είμαστε για όλους- δεν είμαστε αποτελεσματικοί, μήπως η Πολιτεία να μυς κάνει τη χάρη να μας 'τιμωρήσει' με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους;;;

ΦΤΑΝΕΙ.ΑΡΚΕΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ .

Προτεραιότητα για όλους μας αυτή τη στιγμή είναι οι προσευχές μας για να μπορέσει να σωθεί το παλικάρι και γι' αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους να σταθούμε συμβολικά δίπλα του, δηλώνοντας παρόντες στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και να βρεθούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00 έμπροσθεν της Δ.Α. Χαλκιδικής ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει ο Συν+Αδελφος για τη ζωή του.

Το οφείλουμε στον Συνάδελφο. Είμαστε ο Συνάδελφος. Το οφείλουμε σε όλους εμάς.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα