Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Η τελευταία συνεδρίαση του χρόνου στο Επιμελητήριο

Σε εορταστικό κλίμα και στην χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του χρόνου, παρουσία του προέδρου Γιάννη Κουφίδη, των αντιπροέδρων, Α' Στέλιου Χούτα, Β' Δημήτρη Κριμνιανιώτη και πολλών μελών του Δ.Σ.


Σε μια εφ' όλης της ύλης και ουσιαστική ενημέρωση από τον πρόεδρο Γιάννη Κουφίδη για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Σύλλογοι και τα Σωματεία επαγγελματιών της Χαλκιδικής, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, για τα προγράμματα που τρέχουν, για την οικονομία, αλλά και τις δράσεις που έρχονται, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση.



Δεν έλειψαν τα κεράσματα από χριστουγεννιάτικα γλυκά, που έφεραν μέλη ΔΣ του Επιμελητηρίου, ενώ στο τέλος δόθηκαν σε όλους τα χριστουγεννιάτικα δώρα, μια επιλογή από τοπικά προϊόντα, χορηγία επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου, αρκετά από αυτά.


Το ίδιο πνεύμα αποδοτικής συνεργασίας και συμμετοχής για τη νέα χρονιά, ζήτησε ο πρόεδρος Γιάννης Κουφίδης από τους παρευρισκόμενους, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί, στα πολλά και σημαντικά, που έχει καταφέρει η παρούσα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια της θητείας της.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα