Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το Δημαρχείο Πολυγύρου, καθώς η Φιλαρμονική του Δήμου πεάνισε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς και σκόρπισε ευχές για το νέο έτος!

Παρόντες ήταν ο νέος δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Βορδός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Τσίγκας και Δημήτριος Ζαγγίλας, ενώ τη Φιλαρμονική υποδέχτηκαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο κ. Βορδός σχολίασε: "Καθώς οι μέρες του 2023 τελειώνουν και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2024, οι σκέψεις ανακατεύονται και τα συναισθήματα εναλλάσσονται σε δευτερόλεπτα. Κάθε χρόνος που τελειώνει και κάθε νέος που ξεκινά σηματοδοτεί το κλείσιμο και την αφετηρία ενός καινούριου κύκλου ζωής, εμπειριών και προκλήσεων.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, με τους οποίους εργαστήκαμε σκληρά, όλα αυτά τα αρκετά πλέον (!) χρόνια, στο δημαρχείο του Πολυγύρου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή Επιτυχία στην καινούργια δημοτική αρχή! Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο! Και το 2024 ας χαρίσει ό,τι το 2023 μας στέρησε"!

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα