Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι εργασίες στον βιολογικο παραλίας Διονυσίου

Επίσκεψη στο υπό κατασκευή έργο για τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία λυμάτων παραλίας Διονυσίου (περιοχή Μουριές) πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και τον ανάδοχο του έργου.

Έως σήμερα έχει κατασκευαστεί το σύνολο του δικτύου αναρρόφησης, τοποθετήθηκαν οι βαλβίδες στα φρεάτια αποχέτευσης, ολοκληρώθηκε ο καταθλιπτικός αγωγός μεταφοράς προς το υφιστάμενο αντλιοστάσιο στην Παραλία Διονυσίου, καθώς πραγματοποιήθηκαν και οι ιδιωτικές συνδέσεις των κατοικιών.

Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σκυροδέτησης που αφορούν στην επέκταση της ΕΕΛ Διονυσίου και οι οικοδομικές εργασίες (σκυροδέματα, τοιχοποιίες) στο νέο αντλιοστάσιο αναρρόφησης στις Μουριές. Το φυσικό αντικείμενο που υπολείπεται, αφορά σε Η/Μ εργασίες τόσο στο αντλιοστάσιο αναρρόφησης, όσο και στην επέκταση ΕΕΛ Διονυσίου, καθώς και σε εργασίες ασφαλτόστρωσης στις Μουριές.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν δοκιμές εξοπλισμού και η δοκιμαστική λειτουργία του έργου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα