Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι κάμερες «είδαν» τον σύντροφο και τον φίλο του να μεταφέρουν τη σορό της άτυχης κοπέλας μέσα σε μπαούλο

Σε μια ερημική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα έριξαν το άψυχο σώμα της 41χρονης εγκύου τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Το protothema.gr δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο που οι αστυνομικοί εντόπισαν αργά το απόγευμα της Τρίτης την σορό της άτυχης γυναίκας.

 

Οι εικόνες από κάμερες της περιοχής, το DNA, αλλά και τα αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη αποτελούν τα καταλυτικά στοιχεία που οδήγησαν στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την 41χρονη έγκυο από τη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε από έναν φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, «έσπασε» και ομολόγησε πως ο σύντροφος της την σκότωσε, την τοποθέτησε σε ένα μπαούλο και τη μετέφερε, με τη βοήθειά του, σε απόμερη και θαμνώδη περιοχή μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας, στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο στο οποίο είχαν αποθέσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Αν και ακόμη το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει πλήρως αποσαφηνιστεί, ο φίλος του φερόμενου ως δράστη φέρεται να ανέφερε πως έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές.

Την ίδια ώρα, ο σύντροφος του θύματος φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφανίζονται οι δύο άνδρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ, που προσομοιάζει με μπαούλο.

Παράλληλα, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συντρόφου της γυναίκας, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, τρίχες του θύματος, καθώς και DNA.

Επίσης, στο σπίτι βρέθηκαν και αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και, κατά την εξέτασή του, να προβεί στις παραπάνω σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος προς το παρόν αρνείται ότι δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα