Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πλημμύρισε η Τορώνη - Κατολισθήσεις στο επαρχιακό δίκτυο Σιθωνίας

Ο μεγάλος όγκος βροχής που έπεσε χθες το βράδυ στη Σιθωνία προξένησε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της χερσονήσου.

Οι έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις μέχρι και αυτήν την ώρα (09:00) προκάλεσαν την αποκόλληση βράχων από τα πρανή του δρόμου. Ειδικότερα στο 75 ο χλμ του οδικού κυκλώματος Σιθωνίας, ακριβώς στο ύψος της Τορώνης, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Στην περιοχή βρίσκεται και η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου. "Τα μηχανήματα έργου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Σιθωνίας επιχειρούν στα κατά τόπους σημεία και η ευχερής διέλευση θα αποκατασταθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα" ανέφερε η κ. Ζωγράφου.

Την ίδια ώρα υπερχείλισε το ρέμα που διέρχεται την Τορώνη με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και σπίτια στον οικισμό.

Μηχανήματα του Δήμου ανοίγουν διεξόδους για να φύγει το νερό προς τη θάλασσα, ενώ πολλές εκτάσεις έξω από τον οικισμό παραμένουν πλημμυρισμένες.

Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης που βρίσκεται στην περιοχή σχολίασε: "Τορώνη και Πόρτο Κουφό δοκιμάστηκαν σκληρά από την πλημμύρα. Άνθρωποι και μηχανήματα δίνουν τη μάχη του καθαρισμού. Θα τα καταφέρουμε".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα