Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, στον Ταξιάρχη, παρουσία του προέδρου, Γιάννη Κουφίδη, των αντιπροέδρων Α' Στέλιου Χούτα, Β' Δημήτρη Κριμνιανιώτη, του Γ.Γ. Θέμη Τσούφη, των μελών Δ.Σ. Γιάννη Αρζουμανίδη, Γαβανά Φίλιππου, Κλεάνθη Σπανού, Παναγιώτη Χλιάπα, Χρήστου Καπούλα, Απόστολου Ρόκου, Ελευθερίας Χατζησταματίου, Γιώργου Χολογκούνη, Χρήστοςυ Παπαγιάννη, στελεχών και συνεργατών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ.Νικόδημος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, o νεοεκλεγμένος δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, o δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος και ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Τυχεροί αναδείχθηκαν ο δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ, το μέλος Δ.Σ., Ελευθερία Χατζησταματίου και η διευθύντρια του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Δήμητρα Μίτκα.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, αναφέρθηκε στην αξία των συνεργασιών και συνεργιών που έχει καταφέρει και σταθερά επιδιώκει το παρόν Δ.Σ., στις νέες σημαντικές δράσεις που προγραμματίζονται, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για τη συνεισφορά τους στις επιτυχίες του φορέα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα