Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική είναι ο πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους το 2024

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Χαλκιδικής από την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTRI Ρουμανίας που διεξάγεται στο Βουκουρέστι έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Οι τουριστικοί πράκτορες της Ρουμανίας τονίζουν ότι η Ελλάδα θα πρωταγωνιστήσει και κατά την τουριστική περίοδο του 2024 καθώς οι κρατήσεις είναι ήδη καλύτερες από πέρυσι!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων "Ο Αριστοτέλης", Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου μιλώντας στο halkidikinews.gr επιβεβαίωσε ότι η Χαλκιδική φέτος είναι η πρώτη επιλογή των Ρουμάνων για διακοπές.

"Οι προκρατήσεις από τους Ρουμάνους, έχουν αρχίσει από το Δεκέμβριο φέτος. Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουν το 65% της πληρότητας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Μας αρέσει σαν λαός και τουλάχιστον στο 50% των διανυκτερεύσεων χρησιμοποιούν την εστίαση για την διατροφή. Οι περισσότεροι τρώνε έξω. Οπότε η αίσθηση είναι ότι θα είναι έτος αναφοράς φέτος το καλοκαίρι για τις πληρότητες" ανέφερε ο κ. Παπαϊωάννου.

Την ίδια ώρα, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής έκλεισε πολύ σημαντικές συμφωνίες για την προώθηση του προορισμού μας!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα