Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πολύγυρος : Υπάλληγλος του ΔΕΔΔΗΕ κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα

Εργαζόμενος εναερίτης του ΔΕΔΔΗΕ τραυματίστηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης στον υποσταθμό του Πολυγύρου σε γραμμή Μέσης Τάσης.

Ο υπάλληλος νοσηλεύεται με πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα του, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σε ανακοίνωσή της η η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναφέρει:

"Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον ίδιο και στους οικείους του, ενώ παράλληλα εύχεται και ευελπιστεί την ταχεία και βέλτιστη ανάρρωσή του.

Επισημαίνουμε ότι κύριο μέλημα όλων είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, ενώ καλούμε τους συναδέλφους να επιχειρούν πάντοτε με αυτό το γνώμονα, τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφάλειας, χρησιμοποιώντας παράλληλα όλα τα μέτρα.

Η μέριμνα για την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία, με σκοπό την προστασία της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας, είναι θεμελιώδες δικαίωμα των εργαζομένων.
Η ΔΕΗ. Ο ΔΕΔΔΗΕ και ο ΑΔΜΗΕ, όπως όλοι οι εργοδότες, είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν όλες τις σχετικές διευκολύνσεις στους εργαζόμενους, ώστε να διασφαλίσουν την υγεία και την ασφάλειά τους".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα