Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με κέφι, φαντασία και ζωντάνια η μεγαλύτερη αποκριάτικη παρέλαση στον Πολύγυρο -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Με πολύ κέφι και ζωντάνια η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση της Χαλκιδικής, το Πολυγυρινό Καρναβάλι, αποτέλεσε και φέτος το επίκεντρο της προσοχής των κατοίκων και επισκεπτών της Χαλκιδικής, που κάθε χρόνο κατακλύζουν την πρωτεύουσα για να το παρακολουθήσουν.

Παρά τη βροχή που έπεσε νωρίς το μεσημέρι η παρέλαση έγινε κανονικά! Με πολύχρωμες στολές και πολύ μουσική και κέφι η παρέλαση των καρναβαλιστών απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές, Ιωάννης Γιώργος και Απόστολος Πάνας, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου, ο Αστυνομικός Δ/ντής Χαλκιδικής, Αθανάσιος Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Κουφίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πελαγία Ιορδανίδου και Σιμέλα Κυριακίδου-Τσιαλούκη, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

"Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που δέκα μέρες τώρα έδωσαν τα πάντα για να έχουμε ένα πετυχημένο καρναβάλι. Καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή σε όλους" είπε ο δήμαρχος και έδωσε το έναυσμα για την μεγάλη παρέλαση.



Περίπου 2.000 καρναβαλιστές, με πεζοπόρα τμήματα και άρματα συμμετείχαν στην καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Πολυγύρου. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του αρχιμάστορα των καρναβαλικών αρμάτων, Ηρακλή Ματαφτσή, για την πολυετή προσφορά του στο Πολυγυρινό Καρναβάλι, όταν ο Δήμαρχος Πολυγύρου, πλησίασε το άρμα με το μαμούθ, στο οποίο επέβαινε και του απένειμε την τιμητική πλακέτα.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα