Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Χαλκιδικής

Τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο επισκέφθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Χαλκιδικής και τομεάρχης Υποδομών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής κ. Πάνας Απόστολος.

Κατά την επίσκεψή ο κ. Πάνας συναντήθηκε με στελέχη του Κέντρου και ενημερώθηκε ενδελεχώς, για την μέχρι τώρα πορεία της λειτουργίας του που σκοπό έχει την αποκατάσταση, αλλά και τις υπηρεσίες λογοθεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης-συμβουλευτής και παρεμβάσεων πρόληψης στην κοινότητα.

Ο κ. Πάνας έδωσε συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. για το πολύ σημαντικό λειτούργημα που ασκούν σημειώνοντας, ότι οι υπηρεσίες τους βοηθούν ουσιαστικά καθημερινά πλήθος πολιτών. Παρόλα αυτά όμως, τονίστηκε και η επιτακτική ανάγκη για επείγουσες τεχνικές παρεμβάσεις σε συγκεκριμένους χώρους και της συντήρησης συνολικά του κτηρίου, καθώς η υπάρχουσα κατάστασή του και η έλλειψη του απαραίτητου εξοπλισμού δημιουργεί πολλά προβλήματα στην παροχή υπηρεσιών.

Ο κ. Πάνας δήλωσε: « Τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα να ζουν σε ένα φιλικό περιβάλλον απόλυτα προσβάσιμο και με αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας και φροντίδας, διαφορετικά περιθωριοποιούνται και αποκλείονται από την κοινωνική πραγματικότητα. Το προσωπικό του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Χαλκιδικής δίνει τον καλύτερο εαυτό του, χωρίς όμως να λειτουργεί σε ανάλογο άρτιο περιβάλλον. Από την πλευρά του κοινοβουλευτικού μου ρόλου, θα συμβάλλω στις αξιέπαινες προσπάθειες του προσωπικού, προωθώντας τα αιτήματά τους για βελτίωση του χώρου και ενίσχυση του προσωπικού, ώστε να παρέχεται σιγουριά και ασφάλεια σε πολίτες και εργαζομένους».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα