Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γ. Γιώργος για τη χρηματοτότηση νέου Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου

Η είδηση της έγκρισης χρηματοδότησης για την ανέγερση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου και ΕΕΕΕΚ στα Νέα Μουδανιά έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στη Χαλκιδική, καθώς μια τέτοια εκπαιδευτική υποδομή θα αλλάξει τα δεδομένα στην εκπαίδευση και απασχοληση των ΑμεΑ.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της Ν.Δ. Γιάννης Γιώργος δήλωσε:

"Όπως και ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός κος Λιβάνιος στην επικοινωνία μας την χαρακτήρισε, η 19/3/2024 ήταν «ιστορική μέρα» για τον Δήμο Προποντίδας κυρίως όμως για την Χαλκιδική και για τον σύλλογο ΑΜΕΑ.
Η ώρα της «Ανέγερσης Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) Νέας Προποντίδας κ Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ)» ύψους 10.532.357,54 € από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έφθασε.
Συγχαρητήρια στον Δήμο για την μελετητική ωριμότητα που είχε και την όλη προσπάθεια που κατέβαλε για την ένταξη του έργου και πολλές ευχαριστίες στον Υπουργό που αφουγκράστηκε την αγωνία όλων μας και ενέταξε το έργο στο εν λόγω πρόγραμμα.Έπεται συνέχεια…"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα